ECHIPA POWER TECH

The Power Of Quality®

PAUL HERINEAN

Paul a fost atlet de performanță, în prezent Master Trainer, creator de programe, presenter, antrenor personal și instructor de clase de Group Fitness.

Cu o experiență de peste 15 ani în Fitness, Paul este un etalon în ceea ce privește profesionalismul și dedicarea completă sportului și stilului de viață sănătos. Mărturie stau bogatul său palmares de diplome, certificări și cursuri predate în domeniul sportiv, dar și implicarea în nenumărate proiecte sportive - de la crearea de programe de Fitness, management și coaching, până la numeroasele participări la concursuri de atletism, maratoane și competiții Spartan Race, unde a și obținut locul 1 la ediția de la Poiana Brașov din 2018, prima din România.

Facebook Paul Herinean | Instagram Paul Herinean

AMALIA NICOLA

Amalia a practicat Gimnastică Aerobică de performanță timp de 15 ani, fiind fostă componentă a lotului național de juniori, multiplă campioană națională, locul I la Campionatul European, proba de grup și locul III - Campionatul Mondial, proba de perechi.

Pe lângă perfomanțele sportive, Amalia a studiat facultatea de “Nutriție și dietetică”, în cadrul UMF Cluj-Napoca și facultatea de Educație Fizica și Sport.

Toată această experiență o folosește în Personal Training, fiind în prezent antrenor personal.

Facebook Amalia Nicola | Instagram Amalia Nicola

LORAND SZABO

Lorand a fost jucător de baschet și are o experienţă în fitnesss de peste 10 ani și s-a specializat în Kinetoterapia în Afecţiunile Aparatului Locomotor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

Ca antrenor personal este extraordinar de pasionat şi exprimă dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni să-şi atingă obiectivele, să își îmbunătăţească sănătatea şi condiţia fizică.

Facebook Lorand Szabo | Instagram Lorand Szabo | Site: www.fizicatletic.ro

ȘTEFAN VÎRNA

Ștefan a fost sportiv de performanță în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness. Activează în lumea sportului de mai bine de 15 ani, prima disciplină practicată fiind gimnastica aerobică, pe urmă arte marțiale, bouldering freerun și parkour.

În prezent practicant de Olympic weightlifting, powerlifting, bodybuilding și are interes deosebit pentru organismul uman și felul în care acesta funcționează, pentru nutriție și refacerea post-efort, fiind absolvent al Facultății de Chimie și a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Facebook Ștefan Vîrna | Instagram Ștefan Vîrna

VIVIANA RUSU

Viviana practicat balet de performanță timp de 6 ani, totodată a participat și la numeroase concursuri de dans sportiv, timp de 10 ani.

Datorita combinatiei dintre fitness și balet, Viviana a dezvoltat o atenție deosebită pentru disciplină și performanta. De asemenea, practicarea baletului i-a arătat importanța stretching-ului și a posturii în dezvoltarea unui corp armonios.

Facebook Viviana Rusu | Instagram Viviana Rusu

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne! 0743 466 180

Program telefonic: 09 - 19:00 (de luni până vineri)