Misiunea Power Tech

Suntem o companie formată și bazată pe Integritate. O să începem prin a-ți spune că nu Suplimentele Alimentare determină rezultatele, ci munca depusă de tine. Scopul nostru este de a te ajuta să progresezi și să devi cea mai bună versiune a ta. Pentru noi succesul nu este un punct final. Pentru noi succesul înseamnă progresul zilnic.

Cum ne-am propus să te ajutăm sa fi mai bun în fiecare zi?
Printr-un stil de viață cât mai eficient din toate punctele de vedere. În compania noastră, totul este gândit în așa fel încât să îți satisfacem ție nevoile în cea mai bună manieră.
Ne dorim să îți oferim informații relevante referitoare la antrenamente, informații relevante referitoare la dietă și produse care să îți maximizeze rezultatele pe care le meriți în urma muncii depuse și a disciplinei pe care ai construit-o prin dietă si antrenamente.

Oferim produse în care credem și pe care le folosim. Oferim informații în care credem și dupa care trăim. Întotdeauna echipa noastră a fost și va fi primul client care decide dacă un produs sau o informație pe care o oferim este de calitate și merită împartășită și cu restul comunității care ne înconjoară.

Principiile Power Tech

INTEGRITATE

Nu o sa iti vindem niciodata un produs magic. Intotdeauna o sa iti oferim produse care o sa iti ofere rezultate mai eficiente in urma muncii depuse de tine si a sacrificiilor pe care ai fost dispus sa le faci pentru a progresa.

 

LOIALITATE & TRANSPARENTA

Ne simtim responsabili fata de tine sa iti oferim informatii de calitate. Atat despre produse, cat si despre antrenamente, diete si un mediu in care poti sa iti atingi obiectivele. Niciodata nu o sa ne incalcam loialitatea fata de tine prin a incerca sa vindem produse care nu se aliniaza cu misiunea brandului.

 

MUNCA & SACRIFICIU

Nu ai nevoie de suplimente alimentare. Nu ai nevoie de o sala moderna. Ai nevoie de dorinta, vointa si actiune. Noi o sa iti oferim instrumente care o sa te ajute sa devi cea mai buna versiune a ta, dar depinde de tine daca esti dispus sa te sacrifici si sa depui efortul necesar.

 

PROGRES COLECTIV

Nu suntem perfecti. Nu stim totul, insa suntem dispusi sa trecem prin etapele invatarii si sa ne asumam aceasta invatare continua. Ne inconjuram de oameni care inteleg ca progresul necesita sacrificiu, multa munca si o comunitate cu care sa cresti impreuna.

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne! 0772 228 133

Program telefonic: 09 - 17:00 (de luni până vineri)