Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
 
AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL își rezervă dreptul de a modifica sau chiar a înlocui unii termeni sau unele condiții de utilizare fără nici o notificare prealabilă.
 
Normative legislative:

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic
 
Obligațiile clientului
În utilizarea serviciului de înregistrare și în utilizarea serviciului de plasare comenzi, dvs. trebuie să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs.. Dacă aceste informatii se vor schimba în timp, aveți obligația de a le actualiza. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de catre dvs., ne rezervăm dreptul de a vă bloca contul sau de a nu procesa comanda plasată de dvs., fără nicio notificare prealabilă.
 
Securitatea datelor personale
Datele personale furnizate de dvs. vor fi confidențiale și vor fi utilizate doar în modul declarat în Politica de Confidențialitate.
 
Înregistrarea unui cont 
Înregistrarea unui cont presupune setarea unui nume de utilizare (care va fi adresa de email) și a unei parole. Accesul la anumite informații și servicii al acestui website este protejat de această parolă, drept urmare vă recomandatăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă (Niciun reprezentant al AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL nu vă va cere parola).
Vă recomandăm ca la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a contului dvs să vă dezauntentificați (prin Log Off). În cazul în care sesizați că, contul dvs. este utilizat de către o altă persoană, vă rugăm să ne comunicați de urgență printr-un e-mail la adresa info@power-tech.ro. De asemenea, aveți posibilitatea în orice moment de a cere ștergerea contului dvs. – caz în care vom șterge toate datele dvs. personale și datele de identificare care au fost stocate.
 
Proprietate intelectuală
Întreg conținutul website-ului www.power-tech.ro – imagini, videoclipuri, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – precum și alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metodă, sunt proprietate a AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL, fiind apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea contintului respectiv fără a ține cont de reglementările din sectiunea „Utilizarea conținutului” atrage după sine pedepse conform legilor în vigoare.
 
Utilizarea conținutului
Aveți dreptul de a utiliza, copia și chiar lista conținutul găsit pe website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL se identifică, strict pentru utilizarea dvs. personală, lipsită de orice intenție de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, conținutul website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care se identifică AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.
Acțiunile de mai jos nu sunt permise decât dacă se obține în prealabil o aprobare scrisa din partea AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL:
  • Modificarea, publicarea, transmiterea precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care se identifică AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL.
  • Reproducerea sau stocarea conținutului website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care se identifică AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL, precum și trimiterea acestui continut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
  • Îndepărtarea însemnelor (logo, nume etc.) care semnifica dreptul de autor al AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL asupra conținutului website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care se identifică AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL.
Cererile de utilizare a conținutului website-ul www.power-tech.ro sau orice alt canal de media cu care se identifică AP SUPPLEMENTS POWERTECH SRL în alte scopuri decât cele permise pot fi trimise prin email la adresa info@power-tech.ro
 
Fraudă
Orice tentativă de accesare a datelor unui alt utilizator, de a modifica datele de pe website-ul www.power-tech.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează website-ul www.power-tech.ro va fi considerat tentativa de fraudare și va face obiectul unei plângeri penale la organele Statului Român, împotriva persoanei / persoanelor care a / au încercat / efectuat acest lucru.

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne! 0743 466 180

Program telefonic: 09 - 19:00 (de luni până vineri)