Pachetul Power Bands

Rămâi tonifiată din confortul casei tale!

Preferi să te antrenezi în casă pentru a evita riscurile de a te expune în aceasta perioadă?

Alege pachetul Power Bands și vei avea tot ce ai nevoie pentru a rămâne în cea mai bună formă din confortul casei tale, cu benzile elastice pe care ți le oferim cadou, planul de antrenamente explicate video și pachetul de suplimente care te va menține la capacitate maximă!

TRANSPORT GRATUIT! Livrare rapidă în 24-72 ore, oriunde în România!

BENEFICIILE PACHETULUI

MENȚINE-ȚI MUSCULATURĂ TONIFIATĂ

Este foarte important să menținem un tonus muscular prin exerciții, chiar dacă nu putem ajunge la sală. Cu ajutorul benzilor elastice, pe lângă greutatea corporală, ne vom folosi și de rezisțenta lor pentru a vă oferii un antrenament eficient.


PLAN DE ANTRENAMENT STRUCTURAT

Este ușor să „uiți” să mai faci câte un antrenament în condițiile în care stai în casa și este mai ușor să te uiți la Netflix sau să faci alte activități. Îți oferim structură pe care să o urmărești, ajutându-te să nu mai sari peste antrenamente, ceea ce îți va oferi și mai mult spor 🙂

MENȚINE-ȚI CORPUL ȘI MINTEA ÎN CEA MAI BUNĂ STARE

Luând în considerare timpul petrecut acasă și lipsa naturii din jurul nostru, corpurile noastre se resimt, în special partea psihică. Cu ajutorul suplimentelor ai parte de vitamine, minerale, aminoacizi, proteine de calitate și acizi grași care sunt responsabili de starea bună de spirit. Printre beneficii se numără o bună claritate mintală, aportul optim de vitamine și minerale în corp, secreția optimă de hormoni și un aport necesar de proteine care are rolul de a-ți menține mușchii hraniți.

CE CONȚINE PACHETUL DE BAZĂ?

1) PLANUL DE ANTRENAMENTE

Pentru a avea rezultate trebuie să fim atenți la cum și cât ne antrenam, dar și intensitatea, tempo-ul și greutățile pe care le folosim. De aceea un plan de antrenamente este necesar pentru a-ți măsura progresul.

Power Bands îți oferă mijlocul prin care fiecare zi este contabilizată și contribuie la desfășurarea întregului program. Încearcă să nu ratezi nici un antrenament!

PLANUL DE ANTRENAMENTE INCLUDE:

 • Fișier PDF unde ai structurate toate exercițiile, cu explicațiile aferente
 • 37 de exerciții video, astfel încât să te asiguri că le execuți corect
 • 5 antrenamente pe săptămână, organizate structurat

2) PACHETUL DE BENZI ELASTICE

Cele două benzi elastice sunt tot de ce ai nevoie pentru a executa programul de antrenament. Fără greutăți, gantere sau alte echipamente. Datorită benzilor elastice și cu ajutorul programului ai posibilitatea de a te antrena aproape în „parametrii” de sală, chiar din propriul living-room.

PACHETUL DE BENZI ELASTICE INCLUDE: 

 • 1x bandă elastică de intensitate: 4.5 – 7 kg
 • 1x bandă elastică de intensitate: 9 – 11 kg
 

3) PACHETUL DE SUPLIMENTE POWER TECH

PACHETUL DE SUPLIMENTE POWER TECH CONȚINE:

 • 1x Whey Protein Isolate 1kg – îndulcit cu stevia, 88% Proteină Aromă naturală de mango sau de ciocolată
 • 1x ONE DAY Complex de Vitamine și Minerale – 13 vitamine, 11 minerale – 90 de tablete
 • 1x Omega – 3 – 90 de capsule
 

Whey Protein Isolate este shake-ul perfect datorită concentrației mare de proteină, a profilului complex de aminoacizi care o să te ajute să te refaci mai repede între antrenamente și să te simți mai bine, dar și datorită îndulcitorilor și aromelor naturale care îi dau un gust excelent. Corpul tău poate fi sigur că va funcționa cu „carburant” de cea mai bună calitate.

Complexul de vitamine și minerale ONEDAY sunt responsabile pentru funcționarea optimă la nivel de micronutrienți. Acestea îți vor oferii vitaminele și mineralele necesare pentru a funcționa la capacitate maximă în fiecare zi.

Omega-3 este responsabil pentru o mai bună funcționare a creierului, recunoscut pentru claritatea mintală pe care o oferă, dar și pentru protecția pe care le-o oferă plămânilor și inimii.

PACHETUL POWER BANDS

Pachetul Power Bands include tot ce ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite chiar din confortul casei tale, de la antrenamente explicat video, la echipamentul necesar pentru a executa exercițiile la intensitatea dorită până la suplimentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele mai eficient.

TRANSPORT GRATUIT! Livrare rapidă în 24-72 ore, oriunde în România!

scrie-ne sau sună-ne!

Echipa noastră de antrenori personali îți stă la dispoziție!

PAREREA CLIENTELOR DESPRE POWER TECH

Recenziile sunt 100% reale și pot fi verificate pe pagina noastră de Facebook, în secțiunea „REVIEWS”.

Alătură-te comunității POWER TECH

PACHETUL POWER BANDS: ANTRENAMENTE, BENZI ELASTICE, SUPLIMENTE

TRANSPORT GRATUIT! Livrare rapidă în 24-72 ore, oriunde în România!

Da, avem și varianta VEGANĂ!

Conținutul pachetului de bază VEGAN este același, doar că în loc de suplimentul proteic din zer (WHEY PROTEIN ISOLATE), veți primi supliment proteic izolat din mazăre și soia (VEGAN PROTEIN ISOLATE, aromă naturală de vanilie). 

CARACTERISTICILE VEGAN PROTEIN ISOLATE – POWERTECH:

 • 86% proteină, echivalentul a peste 28 grame per servire
 • 0 grame zahăr sau îndulcitori artificiali, îndulcit natural doar cu stevia
 • Profil complex de aminoacizi

TRANSPORT GRATUIT! Livrare rapidă în 24-72 ore, oriunde în România!

CUM VOI PRIMI PACHETUL?

Pachetul de suplimente și cel de benzi elastice vor fi livrate prin curier rapid, gratuit. Programul de antrenament va fi trimis prin email, așă că te rugăm să te asiguri că introduci adresa corecta 🙂

În cazul plății cu cardul vei primi în decurs de 24 de ore. În cazul plății cu ramburs, vei primi programul de antrenament în decurs de 24 de ore de la sosirea coletului.

Copyright 2013-2020 by Power Tech România.  Termeni și condiții | Livrare | Contact 

COMENZI TELEFONICE
ro_RORomanian
ro_RORomanian
Coșul tău