fbpx
🚚 TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 200 LEI
- 5%
POPULAR

Immunity Pack

10
Nota expertuluiCitiți recenzia

Destinat sistemului tău imunitar

199,50 lei

Stoc epuizat

61,75 lei
52,25 lei
85,50 lei

În stoc

🛡️ SAFE BUY. Cumperi fără griji.

Categorie:

vitamine pentru energie, Immunity Pack:

Când vine vorba de un sistem imunitar puternic, stări generale de bine, niveluri de energie ridicate, producție optimă de hormoni, cât și sănătatea unghilor, a pielii și a părului, toate acestea indică un stil de viață dorit, un stil de viață cu un standard ridicat, vitamine pentru energie. Prin pachetul Immunity, facem tot posibilul ca nu doar ‘carcasa’ să aibă un aspect sănătos și plăcut, ci și ce se află sub ‘carcasa’ să aibă toate vitaminele, mineralele și acizii grași de care are nevoie pentru o funcționare optimă.

Complexul de vitamine & minerale Omnium îți asigura necesarul zilnic pentru a fi la capacitate maximă, a avea o stare generală bună, multă energie și un sistem imunitar care dispune de tot ce are nevoie pentru a te proteja împotriva virușilor. Omega-3 vine în ajutorul Complexului de vitamine & minerale prin suplimentarea acizilor grași din organism care au scopul de a susține sănătatea inimii, a plămânilor și a creierului, în timp ce ajută la stări de concentrare mai intense și combate senzația de „Burn-Out”, fiind eficient și recomandat în special în perioadele stresante care pun presiune pe noi.

Efectul ingredientelor:

Vitamina D joaca un rol important atat in construirea si mentinerea masei musculare, cat si in sanatatea de zi cu zi datorita rolului important pe care il joaca in mai multe procese care au loc in organism. Suplimentarea cu vitamina D devine un lucru destul de esential datorita timpului indelungat petrecut la birou in care nu suntem in aer liber.
Vitamina D3 are un efect pozitiv asupra nivelului de testosteron și  poate ajuta  aveți mai multă energie și vitalitate.

Immunity Pack este destinat susținerii sistemului tău imunitar, cât și a funcționării optime a organismului prin susținerea vitaminelor, mineralelor și a acizilor grași.
Click aici pentru mai multe pachete care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele.


BENEFICII vitamine pentru energie:

Mai multa energie in viata de zi cu zi
Sustine un sistem imunitar puternic
Combate inflamatia din corp
Piele, păr și ochi sănătoși


SĂNĂTATEA ESTE PE PRIMUL LOC:

Complexul de vitamine și minerale joacă un rol important în compensarea carențelor, menținerea nivelurilor optime de vitamine & minerale care duc la o sănătate generală puternică. Îți sugerăm să iei 2-3 pastile p zi pentru efecte maxime.
Vitamina D3 are un efect notificabil în cantități consistente din surse bune, care pot fi folosite de către organism. Îți sugerăm să iei între 1-3 capsule de Vitamina D3 pentru a-ți susține sistemul muscular, osos și o stare fizică și psihică bună.
OMEGA-3 are rol anti-inflamatoriu și este suportul de care ai nevoie în perioadele aglomerate și stresate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Immunity Pack”

Your email address will not be published.

Gust
Miros
Calitate

Immunity Pack
Immunity Pack

199,50 lei

0
Power Tech | The Power of Quality
Logo