Cum câștigă unii antrenori personali peste 1000 lei per client? – Vlad Coste

 

Poți să ai încredere că antrenorul tău personal îți vrea binele?

Există două tipuri de antrenori, cei care pun suflet, le pasă și fac tot posibilul pentru a ajuta și a educa clienții cu scopul de a ajunge la un nivel la care să nu depindă direct de prezența antrenorului pentru a se putea antrena și a avea o rutină de antrenament.

Iar a doua categorie este formată din cei care au scopul de a ține clienții dependenți tot timpul de ei pentru a avea o sursă de venit sigură pe termen lung. Aceștia fie nu oferă un serviciu de valoare, fie încearcă să îți vândă tot felul de produse magice care te vor ajuta, însă care de fapt doar le generează lor încă o sursă de venit.

Power Tech susține antrenorii de calitate care au baza în integritate și se educă continuu pentru a evolua cu scopul de a oferii o educație fundamentală clienților lor, nu doar aceleași rutine de antrenamente fără structură și fără sens.

Dacă alimentatia ta este corespunzatoare obiectivului tau, dacă ai disciplina necesara pentru a te antrena, te felicităm și îți recomandăm suplimentele Power Tech. Dacă nu știi cum să mânânci corespunzător și să te antrenezi pentru a progresa, atunci ne asumăm să îți oferim sfaturi și informații pentru a îți îmbunătății stilul de viață și pentru a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


COMENZI TELEFONICE
ro_RORomanian
ro_RORomanian
Coșul tău